UncategorizedКурсовете по руски език започнаха. Изпити за получаване на сертификат ще се проведат през декември.

October 7, 2022by kipo0

Редовните курсовете по руски език започнаха от 1 октомври. Стартираха групи за деца и възрастни, за нива от А1 до В2. Курсът по руски език за нива С1 и С2 ще започне в началото на ноември. Преподавателя П.Кънева подготви изненада за първия учебен ден за курсистите от група В1 – традиционно руско чаепитие (русское чаепитие)...

Редовните курсовете по руски език започнаха от 1 октомври. Стартираха групи за деца и възрастни, за нива от А1 до В2. Курсът по руски език за нива С1 и С2 ще започне в началото на ноември.

Преподавателя П.Кънева подготви изненада за първия учебен ден за курсистите от група В1 – традиционно руско чаепитие (русское чаепитие) и зарадва много своята група.

Групите от курсовете за подготовка за изпит за получаване на сертификат се готвят активно за следващата изпитна сесия на Институт “А.С.Пушкин” , която ще се проведе на 6, 7 и 8 декември в град София и на 10 декмври в Бургас и Варна. Записването за сесията става по имейл: ru_ezik@gvr.rs.gov.ru и по тел.: 02 946 19 06.

Този семестър с голям успех стартира нашата нова инициатива – курсове по български език за рускоговорящи. Имаме групи за нива А1 и А2 и в скоро време планираме стартиране на нови групи.

Пожелаваме успешен семестър на всички курсисти и преподаватели!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Свържете се с нас
София, ул. Шипка 34
+359894711003
Понеделник - Петък: 09:00ч. - 19:00ч.
Абонирай се