UncategorizedЗапочва записването за редовните курсове по руски език в РКИЦ

January 5, 2023by kipo0
https://ruskicentar.bg/wp-content/uploads/2020/06/hero_bookv2.png

От 1 февруари 2023 г. започва 2 семестър на редовните курсове по руски език в Руски Културно-информационен център (Русский Дом). Както всяка година, ще имаме курсове за деца и възрастни, за нива от А1 до С2. Курсовете ще се провеждат в присъствена и онлайн форми на обучение. Тук можете да се запознаете с графика на...

От 1 февруари 2023 г. започва 2 семестър на редовните курсове по руски език в Руски Културно-информационен център (Русский Дом). Както всяка година, ще имаме курсове за деца и възрастни, за нива от А1 до С2. Курсовете ще се провеждат в присъствена и онлайн форми на обучение.

Тук можете да се запознаете с графика на курсовете:

График-курсове-2023-2-семестър

Записването става по тел.:0894711003 и 0897454981, през формата за записване на нашият сайт и през фейсбук страницата ни @kursoveporuskiezik.

В рамките на курсовете за начинаещи, нашата цел е в кратък срок да придобиете умения за ефективна комуникация в базовото общуване на руски език. Ние работим за едновременното успешно формиране на всички езиковите умения: говорене, слушане, четене и писане. Курсовете за напреднали подготвят курсистите за изпит за международно признат сертификат на институт “А.С.Пушкин”.

На курсовете за деца, преподавателите работят по съвременна методика. С нашите образователни програми вашето дете ще се запознае с руския език и култура чрез съвременни методи за ранно обучение и развитие, съобразени с възрастта на детето. Групите се водят от специалисти за работа с тази възрастова категория. В специалните развиващи модули «Театр в избушке», «Русский язык с мамой” и „Русские традиции и праздники“ малките курсисти развиват своите езикови компетенции в приятен и полезен за общото им развитие формат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Свържете се с нас
София, ул. Шипка 34
+359894711003
Понеделник - Петък: 09:00ч. - 19:00ч.
Абонирай се