Курсове по руски език в РКИЦДетска езикова занималня

https://ruskicentar.bg/wp-content/uploads/2020/06/school-kids3.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

От 3.06.2024 г. започва Лятната езикова занималня. Занятията ще се провеждат от 8:30 ч. до 17:30 ч.

За записване: 0897454981

В Руски Културно-информационен Център провеждаме лятна детска езикова занималня. Групите са разделени по възраст, умение за четене и писане и ниво на познание на езика.

Ние осигуряваме просторни и светли помещения, където детето ви ще се чувства като у дома си.

Заниманията при нас протичат в двуезична среда. Обучението се провежда под интерактивна и игрова форма. Децата учат не само руски език, но и интересни и познавателни факти за заобикалящият ги свят. Също така обръщаме внимание на развитието на творческия потенциал на децата.

Занятията се провеждат пет дни в седмицата от понеделник до петък. Програмата е съставена от уроци по руски език, руска литература, българска литература, занятия по музика, изобразително изкуство, театър, куклен театър, приложно изкуство, образователни игри, програмиране за деца, разходки, кино и др..

Нашите преподаватели имат дългогодишен опит в сферата на предучилищното образование, използват най-съвременните методи на обучение и имат индивидуален подход към всяко дете. Те работят с децата с много любов, търпение и уважение, стремят се да предадат всичките си знания и вярват във възможностите и способностите на всяко дете.

Цени:
на смяна – 40 лв.
на седмица – 200 лв.
на месец – 500 лв.
за семестър (3 месеца) – 1300 лв.
За уроци по програмиране – КИБЕРВАКАНЦИЯ – 110 лв.

.

.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Свържете се с нас
София, ул. Шипка 34
+359894711003
Понеделник - Петък: 09:00ч. - 19:00ч.
Абонирай се