Курсове по руски език в РКИЦКурсове по руски език за деца и ученици

https://ruskicentar.bg/wp-content/uploads/2020/06/children_PNG18045.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Ние провеждаме курсове по руски език за деца и ученици от 5 до 16 годишна възраст.
С нашите образователни програми вашето дете ще се запознае с руския език и култура чрез съвременни методи за ранно обучение и развитие, съобразени с възрастта на детето ви. Занятията се провеждат от специалисти за работа с тази възрастова група. В специалните развиващи модули «Театр в избушке», «Русский язык с мамой” и „Русские традиции и праздники“ малките курсисти развиват своите езикови компетенции в приятна и полезна за общото им развитие форма.

Курсове за деца до 11 г.

Графика на курсовете за деца до 11 г. е много гъвкав. Обучението се дели на 2 семестъра: 1 семестър: 1 октомври – 31 януари; 2 семестър: 1 февруари – 31 май. Имаме занятия, които се провеждат 2 пъти седмично по 1 уч.ч.  и 1 път седмично по 2 уч.ч.  (общо 32 уч.ч.). Курсовете се провеждат както през седмицата, така и през уикенда. Групите се делят по възраст, умение на децата да четат и пишат и ниво на знание на езика.

Курсове за тийнейджъри от 12 г. до 15 г.

Програмата е ориентирана към максимално ефективно, интерактивно, увлекателно и бързо усвояване на руския език и за подготовка за изпит за получаване на сертификат на Държавния институт по руски език „А.С.Пушкин“.

Специализиран курс за деца билингви.

Билингвизъм означава двуезичие, т.е. ползването на два езика от едно лице. Характерно за човека билингвист е, че владее в една и съща степен двата езика и е в състояние да ги използва еднакво ефективно. Най-старите и до известна степен най-интересните изследвания на билингвизма се отнасят до децата билингви, които отрано се учат да говорят на два езика.Тези деца проявяват типичните за билингвите характеристики на езиково поведение: те се стремят да поддържат двете езикови системи разделени и могат да превключват от едната на другата.
Нашият курс е насочен към развитието и ефективното изучаване по специализирана програма на руски и български език от деца билингви.

Летни курсове и езикова занималня

През лятната ваканция имаме летни  курсове по руски език за деца и езикова лятна занималня. Програмата е съставена от увлекателни уроци и други занимания, провеждани на руски, които дават възможност на децата да научат повече, да се забавляват и да създават нови приятелства. Заедно с важните часове по руски език, децата влизат и в света на изобразителните, приложните и сценичните изкуства  – весела картинка.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Свържете се с нас
София, ул. Шипка 34
+359894711003
Понеделник - Петък: 09:00ч. - 19:00ч.
Абонирай се