Курсове по руски език в РКИЦКурсове по руски език за възрастни

https://ruskicentar.bg/wp-content/uploads/2019/04/letter_a.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Ние в РКИЦ провеждаме редовни курсове по руски език за нива от А1 до С2, интензивни курсове, съботно-неделни курсове, курсове за подготовка за изпит за получаване на сертификат, курсове по разговорен руски, курсове по бизнес руски и летни интензивни курсове по руски език.

Нашите курсове по руски език са ориентирани според нивата на Общоевропейската езикова рамка (ОЕЕР).

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани преподаватели филолози, които използват съвременни технологии в обучението по чужд език и вземат впредвид специфичните за българската аудитория трудности при усвояването на руския език. Всички те имат дългогодишен опит в сферата на образованието и преподават освен на курсовете ни, и в престижни учебни заведения в България. Повечето от тях са автори и съавтори на редица учебници и учебни помагала по руски език. Нашите преподаватели се отнасят към работата си с много любов и предават знанията си с удоволствие.

Графикът на курсовете по руски език в РКИЦ е много гъвкав и съобразен с удобни за курсистите дни и часове. Има възможност за формиране на групи по желание на курсистите, както и опция за индивидуално обучение. 

Редовни курсове по руски език

Провеждат се 2 пъти седмично по  2 уч.ч ( общо 64 уч.ч.). Те стартират на 1 октомври и се делят на 2 семестъра. 1 семестър: 1 октомври – 31 януари; 2 семестър: 1 февруари – 31 май. Програмата е насочена към максимално бързо и успешно усвояване на руския език. След завършване на курса ще сте по-уверени при ежедневната употреба на руски език и ще развиете своите умения за говорене, слушане, четене и писане.

Съботно-неделните курсове

Провеждат се в събота или неделя по 3,4 или 5 уч.ч. на занятие в зависимост от групата. Броят на часове при тях е 40 уч.ч, 64 уч.ч. или 80 уч.ч.на семестър.

Интензивните курсове

Провеждат се 3 пъти седмично по 3 уч.ч. Този курс е уникална възможност в кратък срок да научите руски език.

Курсове за подготовка за изпит за получаване на сертификат

Те са специализирани курсове, които подготвят курсистите за изпит за международно признат сертификат на Държавният институт по руски език “А.С. Пушкин“ в Москва. Този сертификат се признава навсякъде по света и е съобразен с Общовропейската езикова рамка. Тези курсове са интензивни и се провеждат 3 пъти седмично по 3 уч.ч. Такива курсове предлагаме за нива В1,В2 и С1-С2.
В рамките на курса ще се запознаете с различни модули на изпита и ще овладеете специфични изпитни техники.

Курсовете по разговорен руски

Тези курсове ще подобрят вашите комуникационни умения, вашето произношение и ще ви научат да общувате свободно в рускоезична среда. Ние наблягаме както на уменията в ежедневното общуване, така и на уменията за успешна комуникация в бизнес среда.

Курсовете по бизнес руски

Разработени са специално за тези от вас, чиято цел е да използват езика за бизнес и кариерно развитие.

Летни курсове по руски език

Ако имате време и не планирате почивка,може да използвате дългите летни дни и да посветите свободното си време през лятото, на това да подобрите нивото си по руски език. Повечето ни летни курсове са интензивни и за един или два месеца усвоявате едно ниво.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Свържете се с нас
София, ул. Шипка 34
+359894711003
Понеделник - Петък: 09:00ч. - 19:00ч.
Абонирай се